Κυριακή 9 Αυγούστου 2009

"Ματσάρα" στην Καβάλα

Γκολ και θέαμα πρόσφεραν Καβάλα και Εργοτέλης σε φιλικό αγώνα που έλαβε χώρα στο "Ανθή Καραγιάννη" το βράδυ της Κυριακής (9/8). Ο γηπεδούχος ΑΟΚ επικράτησε με το... χορταστικό 3-2 της κρητικής ομάδας, με ηγέτη και σκόρερ των Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς, ο οποίος πήρε προσωπικά την αναμέτρηση και με δύο γκολ που πέτυχε οδήγησε την ομάδα του στη νίκη.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο τεχνικός της Καβάλας, Γιάννης Παπακώστας τσέκαρε και τους υπό δοκιμή Μπάρνιακ (τερματοφύλακας αγνώστων λοιπών στοιχείων) και Κλιμαβίτσιους (λιθουανός στόπερ), ενώ χρησιμοποίησε για ένα ημίχρονο τον γαλλο Ριπέρ, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες είχε υποπέσει σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Η Καβάλα άνοιξε το σκορ στο 10ο λεπτό, μετά από κόρνερ του Ντουκρόκ και κεφαλιά του Ντομπρασίνοβιτς, που έκανε το 1-0. Οι "αργοναύτες" διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 24' με τον Σουλτανίδη, ο οποίος νίκησε με διπλή προσπάθεια τον Αθανασίου, που αρχικά απέκρουσε την κεφαλιά του επιθετικού των γηπεδούχων, όχι όμως και το πλασέ του. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ημίχρονο θα έληγε 2-0 υπέρ του ΑΟΚ, ο Εργοτέλης στο 45' μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά του Μπουντιμίρ, μετά από φάουλ γέμισμα του Ρομάνο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως έκλεισε για την ομάδα της Κρήτης, δηλαδή με γκολ. Στο 52', λοιπόν, ο Μπέτο με απευθείας εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπάρνιακ, κάνοντας το 2-2 για τον Εργοτέλη. Αμεση, ωστόσο ήταν η απάντηση της Καβάλας. Ο Ντομπρασίνοβιτς, που φαίνεται ότι είχε πάρει προσωπικά το ματς, με εκπληκτικό φάουλ από 40 μέτρα, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 3-2 για τους "αργοναύτες" στο 58ο λεπτό.

ΚΑΒΑΛΑ: Κατεργιαννάκης (46' Μπάρνιακ), Πετκάκης, Mεντί, Σουλτανίδης (64' Κάλαϊτζιτς), Σιόντης (46' Ρίπερ), Κλιμαβίτσιους (83' Λαζαρίδης), Ντομπρασίνοβιτς (80' Σκλιοπίδης), Ιωάννου (57' Ρομπέρ), Λάκης (64' Γιάννου), Ψωμάς, Ντουκρόκ.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ:
Αθανασίου, Γιαλούσης (61' Σαρρής), Βίσιο (61' Γελαδάρης), Χίμπλινγκερ (61' Κορδονούρης), Σασιασβίλι, Μπέτο (61' Ορφανός), Ζούνιορ (61' Σιάκκας), Ρομάνο (61' Κοιλιάρας Δ.), Ρουμπάκης (46' Λεάλ), Τσεσνάουσκις (61' Φραγκουλάκης), Μπουντιμίρ (61' Καρέλης).

http://www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails