Τετάρτη 12 Αυγούστου 2009

Αλεξάντερ με τη... βούλα

Sample ImageΤο γράψαμε; Ισχύει!
Παίκτης της Καβάλας είναι και με τη... βούλα πλέον ο Ντεμέτριους Αλεξάντερ ο οποίος ανακοινώθηκε πριν από λίγο από το συγκρότημα του Κώστα Πιλαφίδη. Για τη συγκεκριμένη μεταγραφική κίνηση σας ενημερώσαμε χθες αργά το βράδυ στο κείμενο με τίτλο: "Κοντά σε Αλεξάντερ". Με την απόκτηση του 34άχρονου φόργουορντ η ομάδα της Μακεδονίας έκλεισε την τριάδα των ξένων, αφού έχει ήδη αποκτήσει και τους Ρίτσαρντ Σιλντς και Λορέντζο Ουέιντ. Αυτή είναι η δεύτερη απόπειρα του Αλεξάντερ να παίξει στη χώρα μας, αφού πέρσι το καλοκαίρι είχε συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ αλλά δεν αγωνίστηκε ποτέ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΑΕ για την απόκτηση του Ντεμέτριους Αλεξάντερ:

"Ένα "θωρηκτό" πρόσθεσε στο ρόστερ της, η ΚΑΕ Ένωση Καλαθοσφαίρισης Καβάλας, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Demetrius Alexander. Πρόκειται για την ένατη μετεγγραφή της Καβαλιώτικης ΚΑΕ, που συνάμα κλείνει έτσι με τον καλύτερο τρόπο τις αποκτήσεις της από την Αμερικάνικη αγορά.
Ο 34χρονος πάουερ φόργουορντ (2,04μ.) διαθέτει πλούσια ευρωπαϊκή εμπειρία έχοντας αγωνιστεί τα τελευταία οκτώ χρόνια σε Βαγιαδολίδ, Φουενλαμπράδα, Κάχα Σαν Φερνάντο (Ισπανία), Ούντινε (Ιταλία), Ισραήλ και Γαλλία, ενώ έχει περάσει για λίγο και από το ΝΒΑ με τους Γιούτα Τζαζ.

Τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στη Λετονία με την Μπάρονς, έχοντας στο περσινό EURO Cup 18,3 πόντους και 9,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Ο Ντεμέτριους Αλεξάντερ πέρυσι αγωνίστηκε σε 13 παιχνίδια της Βαλτικής Λίγκας με 17.7 πόντους μ.ο. και 8.5 ριμπάουντ, ενώ στο πρωτάθλημα της χώρας σημείωνε 16.5 πόντους μ.ο. και 6.4 ριμπάουντ.
Έκλεισε την αγωνιστική περίοδο 2008-'09 αγωνιζόμενος στην Ουκρανική Ντόνετσκ με συμμετοχή σε 21 αγώνες και σημειώνοντας 13 πόντους μ.ο. και 4.3 ριμπάουντ".

http://www.basketblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails