Κυριακή 2 Αυγούστου 2009

Έφη Κυριάκου: Σώθηκε από τσίμπημα σκορπιού

Έφη Κυριάκου, Playmate 2009

Τη ζωή της κινδύνεψε να χάσει πρόσφατα η Έφη Κυριάκου. Η Playmate 2009 κοιμόταν στο δωμάτιο ξενοδοχείου της Χαλκιδικής όταν ένιωσε ένα τσίμπημα ενώ κοιμόταν. Αμέσως πετάχτηκε και είδε ότι την είχε τσιμπήσει σκορπιός, ενώ το πόδι της κοντά στον αστράγαλο είχε πρηστεί. Αμέσως ζήτησε βοήθεια από το προσωπικό του ξενοδοχείου και μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, όπου χάρη στην έγκαιρη αντιμετώπιση της κατάστασης από τους γιατρούς η ίδια σώθηκε, αφού πάσχει από αλλεργικό άσθμα και το τσίμπημα της προκάλεσε αλλεργικό σοκ.

Οι γιατροί της χορήγησαν αντιβίωση, ενώ το πόδι της ξεπρήστηκε μερικές μέρες μετά. Η ίδια σε δηλώσεις της στα μέσα ενημέρωσης είπε: «Το πόδι μου πρήστηκε και πήρα αντιβίωση και κορτιζόνη, δεν μπορώ να ξεπεράσω το σοκ, αφού αν δεν αντιμετωπιζόταν αμέσως μπορεί και να μη ζούσα, λόγω της αλλεργίας που έχω».

Η Έφη Κυριάκου βρισκόταν στη Χαλκιδική για επαγγελματικούς λόγους, ενώ αμέσως μετά ταξίδεψε στο Ρέθυμνο, όπου κοντά στην οικογένειά της προσπαθεί να ηρεμήσει και να ξεχάσει το άσχημο περιστατικό που έζησε.

[Πηγή]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails