Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Κατέπεσε η εγγυητική

Την ώρα που η Καβάλα συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς τις κινήσεις της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ένα δυσάρεστο νέο έφτασε στην ΚΑΕ, η οποία ενημερώθηκε πως η ΕΕΑ αποφάσισε την προσωρινή κατάπτωση της εγγυητικής. Ο λόγος είναι οι παλιότερες οφειλές που είχε το Πανόραμα προς τον Φώτη Τακιανό και τους τότε συνεργάτες του στο τεχνικό τιμ. Οι οφειλές αυτές, μετά τη συγχώνευση, βαρύνουν πλέον την Καβάλα αφού οι δύο ομάδες θεωρούνται συνυπεύθυνες.Συγκεκριμένα, το Πανόραμα οφείλει περίπου 48 χιλιάδες ευρώ στον Έλληνα τεχνικό, ενώ αναμένεται και η απόφαση του Πρώτοδικείου Θεσσαλονίκης σχετικά με τις υποθέσεις των παικτών, στους οποίους επίσης οφείλονται λεφτά.

Με τα τωρινά δεδομένα λοιπόν η ομάδα της Μακεδονίας δεν μπορει να πάρει πιστοποιητικό συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, αν και οι άνθρωποι του συλλόγου δεν ανησυχούν και τονίζουν πώς δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.

Έκφράζουν πάντως την απορία τους για τη χρονική στιγμή της απόφασης αφού όπως τονίζουν εκκρεμεί η αίτηση "ανακοπής" της, που έχουν καταθέσει στη δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΕΟΔΑΚ και η οποία θα εκδικαστεί τον Σεπτέμβριο.


http://www.basketblog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails