Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Διπλό "χτύπημα"


Με ένα σμπάρο δυο τρυγόνια για την Καβάλα, που έφτασε σε συμφωνία με τους Ντράγκαν Τσέρανιτς και Θωμά Νίκου. Ο σέρβος σέντερ αποτελούσε τον νούμερο ένα στόχο του Κώστα Πιλαφίδη, ενώ ο πλέι μέικερ της Νήαρ Ηστ θα αποκτηθεί για την περαιτέρω ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής των "αργοναυτών".

Ο Τσέρανιτς, πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά με τον Κολοσσό Ρόδου και θα συναντηθεί ξανά με τον Πιλαφίδη, με τον οποίο είχε συνυπάρξει στην ΑΕΛ πριν δυο χρόνια. Παρά τα αρκετά "παζάρια", που έγιναν οι δυο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία αν και οι τελικές υπογραφές στα συμβόλαια δεν έχουν μπει ακόμα. Ο τεχνικός της Καβάλας θέλησε να ενισχύσει και την περιφερειακή του γραμμή επιλέγοντας τον Θωμά Νίκου (30 ετών, 1.85μ.), που έκανε καλή χρονιά με την Νήαρ Ηστ.

Μετά και την τριπλή ανακοίνωση της απόκτησης των Παυλίδη, Τσέρανιτς και Νίκου, που αναμένεται να ακολουθήσει οι "αργοναύτες" αριθμούν πλέον έξι παίκτες στο ρόστερ τους (Χαφ, Ντάνιελς και Γκούστας οι άλλοι τρεις) και θα στραφούν στην απόκτηση αμερικανού σμολ φόργουορντ με τον Πιλαφίδη ήδη να έχει παρακολουθήσει αρκετούς παίκτες μέσω βίντεο.

ΠΗΓΗ www.sport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts with Thumbnails